Puka Kuhina CNC Router Hana a me na ano

https://www.jinzhaoindustry.com/4x8-5x10-wood-cnc-router-product/

Ke hoʻohālikelike ʻia me ka mea hoʻolale CNC maʻamau, ʻo ka hale kākela ʻo CNC router kona mau hiʻohiʻona ponoʻī a me nā hiʻohiʻona:

1. Naauao pale palena palena
Hiki i ka mīkini ke kāpiliʻana i ka mīkini paʻi kiʻi me ka hanaʻana i nā hana palekana e hiki ke pale aku i nā pilikia o ka flass-flass.

2. Manao wikiwiki akamai
ʻO ka Hale Hōʻikeʻikeʻo Cabiniet CNC Rauter i ka hana wikiwiki wikiwiki, hiki ke hoʻoponopono kūpono i ka holo ponoʻana, hoʻomaikaʻi i ka ola o nā hana ma keʻano.

3. Ka algorithm wanana holomua
Hoʻohana ka mea hoʻokele kaʻa ʻo CNC i ʻekolu curve advanced prediction algorithm, e hōʻoia i ka ʻoluʻolu o ka pihi, ka holo wikiwiki a me ka pololei.

4. Māmā micro macro mana
ʻO ka Hale Hōʻikeʻikeʻo Cabidet CNC RUTOPT e ADOPTT i ka WINO MICRO CRION WELL, maʻalahi e aʻo, maʻalahi no nā mea hoʻohana e hoʻohana wikiwiki ai i nā mea hoʻohana.

5. ʻO ka mīkini paʻi kaomi kūikawā
Ke hoʻohana nei ka mea hoʻohana ʻo CNC router i kahi hāmeʻa pneumatic clamp kūikawā, electromagnetic valve control, hānai wikiwiki a me ka pono.

6. Hoʻoponopono palapala kiʻekiʻe
ʻO ka Pūnaeweleʻo Cabinet puka CNC RUTER ADOPTS ADOTUNCT FILE PLANDENT EXTANCE FACECE i ka faile, a hiki ke kūpono i ke code polokalamu kelepona likeʻole.

7. Pūnaehana mana kiʻekiʻe
Ua hoʻohanaʻo ia i ka CIBINET puka CNC RUUTER i ka'ōnaehana NC

8. Hoʻolālā mechanical maikaʻi
ʻO ka haleʻo Cabidet puka CNC RUUTER ADOPTS SMALLS CHEEEL FEREET WELDING FALLY FALELY,ʻaʻole maʻalahi e hana.

9. Naauao hoomau kalai hana
Loaʻa i ka Haleʻo Cabinet puka CNC RUUER kahi hana o ka wā e wāwahi ai, e hoʻomau i ka hoʻomakaʻana i ka hoʻomakaʻana o ka palapala hōʻoia.